Τι είναι το διοξείδιο του χλωρίου ΜΜΣ

Master Miracle Solution

Διοξείδιο του χλωρίου

Το διοξείδιο του χλωρίου είναι μια ισχυρή αντιμικροβιακή ένωση που έχει μακρά ιστορία χρήσης – κυρίως γνωστή για την ικανότητά της να απολυμαίνει το πόσιμο νερό (τα τελευταία 60 χρόνια είναι το κύριο χημικό που χρησιμοποιείται στις δημοτικές παροχές νερού).

Ο λόγος είναι ότι το μόριο του διοξειδίου του χλωρίου λειτουργεί, & λειτουργεί καλά. Υπάρχουν πολύ λίγοι παθογόνοι μικροοργανισμοί στο νερό οπουδήποτε στον κόσμο που δεν μπορούν να γίνουν πόσιμοι με τη χρήση αυτού του ισχυρού μικρού μορίου.

Δεν είναι το ίδιο με το Χλώριο.

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση εκεί έξω σχετικά με το αν αυτό το προϊόν είναι το ίδιο με το κανονικό χλώριο. Εκτός από το ότι μοιράζεται ένα άτομο χλωρίου – εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες! Και οι δύο αυτές χημικές ουσίες είναι ισχυρά οξειδωτικά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το καθένα από αυτά το κάνει είναι εντελώς διαφορετικός!

Το χλώριο ΔΕΝ κάνει διακρίσεις στον τρόπο με τον οποίο σκοτώνει – ενώ το διοξείδιο του χλωρίου έχει τη μοναδική ικανότητα να δίνει και να μοιράζεται ηλεκτρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εξειδικευμένο στο στόχο. Μια μοναδική ικανότητα του μορίου του διοξειδίου του χλωρίου είναι να διασπά ενεργά τις βιολογικές μεμβράνες – ιδιαίτερα χρήσιμη στη βιομηχανία τροφίμων.

Σε θερμοκρασία δωματίου πρόκειται για ένα κιτρινωπό αέριο, υδατοδιαλυτό – με οσμή παρόμοια με αυτή του χλωρίου. Μόλις διαλυθεί στο νερό, το αέριο αυτό απελευθερώνει ελεύθερο οξυγόνο – με τον ίδιο τρόπο που απελευθερώνει το υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Το μαγικό είναι ότι όταν το οξυγόνο και το χλώριο συνδέονται σε ένα μόριο, υπάρχουν ΠΟΛΥ λίγοι παθογόνοι μικροοργανισμοί που βρίσκονται στο νερό και μπορούν να επιβιώσουν ερχόμενοι σε επαφή με αυτή την ένωση!

Αυτός είναι ο λόγος που η ένωση αυτή έχει γίνει το χημικό της επιλογής για την εξυγίανση του νερού σε όλο τον κόσμο!

One thought on “Τι είναι το διοξείδιο του χλωρίου ΜΜΣ

  1. Pingback: Πως να δείτε ότι το αίμα σας έχει καθαρίσει από το εμβόλιο του Covid

Αφήστε μια απάντηση

elΕλληνικά